•2e buitenspeeldag in Hulshout… en het zonnetje was opnieuw van de partij!•Infoavond rond nieuwe wetgeving jobstudenten•Opstart praatcafé in cafetaria Woonzorgcentrum Ter Nethe•GAPH-comité Hulshout: 3e bijeenkomst.

2e Buitenspeeldag in Hulshout… en het zonnetje was opnieuw van de partij
Woensdag 28 maart : de tweede buitenspeeldag in Hulshout zorgde voor vele stralende gezichtjes en ambiance!  Liefst 230 kinderen kwamen samen met hun ouders naar Westmeerbeek en genoten van sport en spel, een stralende zon en een verkoelend drankje. 

Kinderdisco, gekke fietsen, kindergrime, workshops, voor iedereen was er wel iets om zich op uit te leven en genoten hebben ze allemaal!
Om de herinneringen levendig te houden zijn er vele foto’s genomen, waarvan u een deel kan terugvinden op de website http://www.hulshout.be/jeugd onder foto’s en op het facebookprofiel van de jeugddienst.
De sportdienst, bibliotheek en jeugddienst willen zowel de kinderen als hun ouders bedanken voor hun deelname en de vele vrijwilligers voor hun helpende handen!  We zien jullie allemaal volgend jaar terug!
 
 Infoavond rond nieuwe wetgeving jobstudenten
De jeugddiensten van Hulshout, Westerlo en Herselt slaan de handen in elkaar en organiseren een infoavond rond de gewijzigde wetgeving over jobstudenten.  ACV Jongeren verzorgt het informatieve gedeelte. 
Alle potentiële jobstudenten en hun ouders zijn welkom!
 
Wanneer: dinsdag 17 april 2012 om 19.30u
Locatie: De Merodezaal, Heultjedorp 1 te 2260 Heultje – Westerlo
Inkom:  gratis
  
Opstart praatcafé in cafetaria Woonzorgcentrum Ter Nethe
Wil je nieuwe mensen leren kennen en hou je van een leuke babbel, kom dan naar ons praatcafé.   Het praatcafé is een nieuw initiatief van Gemeentebestuur Hulshout, OCMW Hulshout en Welzijnsschakel Hulshout en wil mensen – jong en oud, met en zonder handicap – maandelijks samenbrengen voor een gezellig babbeltje.
 
Startdatum: vrijdag 11 mei 2012 van 14.00u tot 16.00u
(toekomstige datums worden bekendgemaakt via het gemeenteboekje, flyers en ter plaatse)
Locatie: Cafetaria Woonzorgcentrum Ter Nethe, Grote Baan 256 te Hulshout
Deelname is gratis.
Inschrijven: Nee, kom gewoon langs als je zin hebt.
 
GAPH-comité Hulshout: 3ebijeenkomst
Op dinsdag 24 april  om 14.00u gaat de 3evergadering van het Gemeentelijk Adviescomité voor Personen met een Handicap (GAPH) door in de raadzaal van het gemeentehuis te Hulshout.  Geïnteresseerden die voeling hebben met de doelgroep en advies willen geven rond verschillende thema’s zijn welkom!  Voor meer informatie over de werking van dit adviescomité kan u terecht op het gemeentehuis van Hulshout bij Evi Discart – T. 015/ 22 94 82 of evi.discart@hulshout.be.